HELG

Helgen har varit helt underbar:), Har haft jävligt kul:).. bara de att jag var tvungen att gå upp jävligt tidigt för att kunna möta Julia på resecentrum.. men det var de fan värt;D. Vi fick betala pengar för bussen denna gången också, men ska försöka fixa kort åt henne så vi slipper att betala i fortsättningen:)..

Jag är hel nöjd med helgen har haft de fantastiskt underbart! Kan inte vara gladare än jag är just nu, För jag har verkligen levt för denna helg:).. Lördagen va lite små roligXD, hade otroligt skojj då också.. även igår, då var de nog hahaha, förbannat roligt;D.. Julia åkte hem för typ nån minut sen, så det är lite ensamt just nu :/.. Tar la nån dag innan jag har vant mej vid de=). Så städar mitt rum för fullt nu medans jag sitter här, det ser förjävligt ut..

Har även tittat på en massa piercingar som jag ska skaffa mej :).. Så det blir nog jävla bra..
Sitter här med o grubblar över villken tatuering jag ska göra på min arm men det blir säkert bra iaf :)..

Men nu ska jag bara sitta här o vänta in dagarna tills nästa helg ..att vänta kräver mycket av en.. Så jag ska la gå o sätta på kanna te nu o slänga i mej.. Så får vi se hur de blir resten av dagen..


Gieff it back, i facking miss you!:/





.....

De mesta nu har gått åt helvete, pappa är småsur på mej likadant med mamma.. Måste göra nått åt detta är bara jag själv som kan göra de bättre.. Men jag måste även skaffa mej lite ork till att förbättra de:/, vilket som är jävligt svårt att hitta.. Sitter nu inne i mitt rum i mörkret o lyssnar på musik för att koppla av lite.. Pratar även med Julia:).
Så får se hur de blir i helgen, hoppas såklart på de bääästa!:)..
Så ska nog krypa ner i min säng nu o försöka sova lite.

Godnatt på er:)..

wiee

Nu har jag städat mitt rum inför helgen, även köpt en spegel för ett måttligt pris(A). Det har vart tänkt att jag skulle göra de länge så att Julia har nått att spegla sej i på morgonen:) Så det var la mest för hennes skull.. Såå förhoppningsvis så kommer la de bli nått i helgen:). Jag ska in till Skövde en liten stund imorgon o köpa mej nytt Wax mitt börjar ta slut.. Men nu ska jag ut på stan ett tag o chilla runt lite XD... Väntar även på att Julia ska ringa mej snart..
Men ha en otroligt bra dag!! :D..


Fixat "nya" bilder


wie

Otroligt tråkigt med skola imorgon.. Måste verkligen gå:/... Tror även att jag börjar bli riktigt sjuk, känner mej jävligt trött och fryser 24/7... Meen jag ska festa även om jag är sjuk:)).. Veckan går ju fort frammåt redan Onsdag imorgon. Så jävla gött att helgen närmar sej.. Slipper iaf sova själv o slipper frysa under helgeen :)...
Godnatt på er


thiih

Har planerat med Julia inför helgen, har frågat runt lite folk o så. De kommer nog bli dom gammmlaa vanliga :).. Var riktigt kul förra gången.. Skulle ringa o beställa ett flak öl, men tyvärr så hade han ingen öl inne :/.. Så det blir nog slödryck o sprit XD.. Själv sitter jag här med en kopp kaffe o grubblar över vad jag ska kolla på för film, har ju laddat hem lite filmer men orkar inte kolla på datorn.. Så det blir la bara en chill dag idag. Skolgång för mej imorgon då de behövs :)..
Har inte gjort alls mycket idag vaknade vid 1. Har pratat i telefon med Julia nästan hela dagen:). Fixade min underbart goa frukost och sen har jag la suttit här vid datorn o socialt på bloggen..
Men nu ska hitta på nått;D..
Ha de underbaart!!<3


Det fick bli en gammal fest bild :).. Jag o Johan on tha pic! :D<3

Godmoorgooon

Jag vaknade nyss över att min telefon plingade 24/7, hade fått 5 sms från Julia och sen ringde en försäljare också som störde min sömn jag fick tillslut.. Det visade dej sen nog.. Tror jag(A).. Att de var Julias bror för han jobbar som en.. Mamma har lackat ur på mej ett antal gånger nu för att jag inte har haft någon lust att gå till skolan(a.. Har varit trött o denna gången hade jag faktiskt ett bra svar till varför jag var de:).. Så jaa, nu sitter jag med en tandborste i munnen och ska hitta på nån fin frukost att stoppa i munnen:D.. Ska ringa Julia efter jag är klar med tandborstandet:).. Få se om hon kan hjälpa mej med jag ska ha för frukost, "nudlar kanske?;)"..

NI få ha en super bra dag!


sömn

Har inte kunnat sova nått alls idag varit vaken hela natten. Har suttit uppe o försökt på många olika sätt att få mej att somna, men inget har funkat:(.. Jag tycker att veckodagarna kan gå lite fortare så att de kan bli helg nångång. Längtar som fasiken.. Det är otroligt svårt att somna utan -DEJ- brevid mej:/.. Men jag skall la inte behöva vänta så värst länge(A). Ska nog försöka sova nu:)

Godnatt på er

Only you know the code to my heart<3

design

Har suttit i 2-3timmar o hållt på med min design, tror nog den är rätt så bra nu:). Det går att hålla på när man har tråkigt, med lite musik till så:). Nu hänger la mina ögon under näsan snart så trött jag är;D.. Så får se om de blir någon skola för mej idag då.. Julia har fixat sin design också men hon blev inte så nöjd över den men hon gör la ett nytt försök imorgon:).. Idag blir de la planering inför helgen vart vi ska ses och vilken tid m.m.. Jag måste fixa allt i tid denna gången så jag slipper göra de i sista sekund(A), vilket jag är väldigt bra på att göra.. Godnatt på er:)


BESÖK!!


http://juliaarkelov.blogg.se/
För att hon är en otroligt bra vän & betyder väääldigt mycket för mej, vi har haft många roliga minnen tillsammans, o vi har alltid kul.
Och hon har en supersöt blogg men jag är inte i närheten ännu ;).

MASSA Kärlek till dej!<3


mm

Nu ska jag vänta en halv timme eller timme så jag kan väcka Julia. Så jag ska kolla på en film ist det är verkligen tråkigt att inte kunna prata eller så med henne nu :(.. Så jag får se vad de blir för film, får ta de jag hittar :).. Men de suger som sagt att kolla på film utan -DEJ-, Så får la krama om min nalle o tänka på dej =). Alltid har vi de mys :)..

Men ha de bra!:).

suck

Otroligt tråkig dag igår, blev verkligen inte som jag hade tänkt mej. Så var lite små ledsen o deprimerad igår kväll. Men Söndagen i sej var bra hade kul o allt vill ha tillbaka det igen... Så var svårt att sova igår när man tänkte på allt.. Var hemma från skolan idag var trött o orkade inte gå.. Så får se vad som händer i helgen är nog fest igeen. Åker kanske till göteborg på fredag eller lördag, beror på när Julia åker hem. Inge idé att jag ska vara hemma om hon ska hem dagen efter igen..

Ha de brau!

Första bloggningen!:D.

Helgen blev jävligt lyckad, haft förjävla roligt. Fick gå upp kl 7 på fredagen för att åka till Lidköping.. Träffade Be, vid bussenhållplatsen i Hjo, och i skövde träffade jag Jerry som också skulle till Lidköping:).. Väl framme i lidköping kl 09.45.. Gick fort till resecentrum o gav Julia ett glatt leende, för den långa väntan:). Vi väntade 40minuter på att våran buss skulle komma, Men hihi vi missade första bussen pga av mej (A).. Så vi fick vänta 40minuter till..
Men när vi väl kom fram till Skövde och skulle åka till Hjo så blev de krångel med busskort, så fick låna 50kr av Julia till buss helvetet!.. Men tack för du räddade min dag Julia:).. Kan la berätta om de roliga:).. Först kom Be hem till mej, Så vi började små dricka lite innan dom andra kom. efter 20min kom Martin så han fick sej ett glas också.. och sist kom RObban:). efter 1 timme så gick vi ner till hamnen för att få en liten promenad, En person fick för sej att ta ett nattbad, så nog fan gjorde han de. Men vi andra höll oss på de torra:).. Vi orkade inte stå där o skrika vid hamnen längre så vi gick hem till mej igen. och fortsatte dricka, Be åkte hem efter 1 timme o sen var de bara martin kvar just i de läget så blev de ett jävla drag, as kul faktiskt:), nog pratat om festdagen...

Har haft en otroligt mysig helg med Julia:).. Vi har lagat mat, gick JÄTTE bra, smarta var vi så vi klippte nudlarna hihi:).. kollat film har vi också, har förjävla ont i ryggen vette fan om jag sovit på mysko sätt(A)..

Så ska bli tråkigt att få sova ensam nu, får se hur de går att sova utan dej:/..




RSS 2.0